Soldak Entertainment Forums

Soldak Entertainment Forums (http://www.soldak.com/forums/index.php)
-   Din's Legacy (http://www.soldak.com/forums/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Lycanthrope bugged? (http://www.soldak.com/forums/showthread.php?t=38168)

Jack67 05-11-2019 12:37 AM

Lycanthrope bugged?
 
I acquired the Lycanthrope mutation and suddenly couldn't attack with any consistency. Over the course of a thirty-second battle, my character was only able to swing about three times, randomly. Mostly he did not swing as I was clicking furiously on enemies. Movement was fine. Enemies also mostly ignored me.

The few successes I had swinging almost felt like I had a very specific tiny spot on enemies that allowed me to attack; although, that's just a guess. The skill description says nothing about altering combat functions (such as needing to unequip all weapons to fight), so I don't THINK I'm misunderstanding the effects of the Lycanthrope mutation.

Also, the character and lycanthrope model will flash on and off during the beginning of movement. That's certainly a glitch of some kind.

Shadow 05-13-2019 11:40 AM

That's strange. Can you email me that character and their current world?

Jack67 05-17-2019 06:14 PM

I PM'd you a while ago, but just in case you don't check that: Where do I find the save file and what's your email address?

Shadow 05-20-2019 11:46 AM

I PMed back, but I think I've already solved the problem in the latest patch.

Jack67 05-29-2019 02:29 PM

Hey, I finally got around to testing this again. The flickering is gone, but when changed into a werebeast, I still can't attack monsters. I removed my weapons and shield, thinking that might have something to do with it, but no dice. I click on enemies and it simply does nothing.

Shadow 05-29-2019 05:08 PM

Quote:

Originally Posted by Jack67 (Post 85208)
Hey, I finally got around to testing this again. The flickering is gone, but when changed into a werebeast, I still can't attack monsters. I removed my weapons and shield, thinking that might have something to do with it, but no dice. I click on enemies and it simply does nothing.

Are you trying to use skills or just attacking? It is supposed to prevent using skills, but attacking is supposed to work normally.

Jack67 05-29-2019 08:32 PM

Quote:

Originally Posted by Shadow (Post 85210)
Are you trying to use skills or just attacking? It is supposed to prevent using skills, but attacking is supposed to work normally.

Ah, I have a skill bound to my left-click. I bet that's the problem. Thanks.


All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.