Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Depths of Peril > Depths of Peril modding
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-01-2009, 01:47 PM
Khang Khang is offline
Amateur
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default AttributePointsperLevel 1.014

Greetings Shadow -

I just installed the beta patch for 1.014 and modified the AttributePointsperLevel parm. In game test from level 1 to level 2 revealed no change however, still only a 5 point gain. I take it this is still 'broken' for modification?

Thank you

Khang
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2009, 03:38 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,657
Default

I just tested it over here and it seems to work fine. Are you sure the game is reading in your changed file correctly?
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, & Din's Legacy
Patreon
Reply With Quote
  #3  
Old 05-01-2009, 05:11 PM
Khang Khang is offline
Amateur
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default

Thank you for the reply

All the other changes made in the file are working correctly, except for this one. However, let me check it again just in case, entirely possible I missed something somewhere

Khang
Reply With Quote
  #4  
Old 05-01-2009, 06:28 PM
Khang Khang is offline
Amateur
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default

Shadow -

It must be me, I can't get it to work at all.

I've modified the classes.gdb file, dropped it in the assets/database/ directory. All I've changed the number of AttributePointsPerLevel from 5 to 6, to 9 and to 15, none of which worked. The strange thing is that I also added the ability for warriors to wear capes in the same file, which works fine, so the file is apparently getting read.

Is there another parm I need to change other than this one or something in addition to this one that I need to change that I am unaware of to get this to work? Could it be that this particular parm doesn't like the loose file?

Thank you for your time and patience

Khang
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2009, 06:50 PM
Khang Khang is offline
Amateur
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default

I found the problem... in another thread in the bugs section you described how you added the parm to the systems.gdb file....

I just changed the value there instead of the skills.gdb and it works fine

Salute!

Khang
Reply With Quote
  #6  
Old 05-04-2009, 10:56 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,657
Default

Oh, yeah it's in systems.gdb. That might not be the most obvious place, but it keeps it from changing all of the npcs at the same time.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, & Din's Legacy
Patreon
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2016 Soldak Entertainment, Inc.