Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Old > Din's Curse BETA
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 04-05-2010, 08:26 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,977
Default

Quote:
Originally Posted by Valgor View Post
The file extensions are all .rtx, both in the Models and Textures subfolders, and their respective subfolders as well.
I'm taking it .rtx is the uncompressed format?
Yes rtx is the uncompressed format. Sounds like the driver is telling the game that it doesn't support compressed textures for some reason.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, & Din's Legacy
Patreon
Reply With Quote
  #12  
Old 04-05-2010, 09:40 PM
chk_ngts chk_ngts is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8
Cool

Quote:
Originally Posted by Kruztee View Post
That sounds like an issue with a corrupted assets archive to me. Have you ever used a modded version of the game? If it continues, I'd suggest backing up your saves and reinstalling. Extremely unlikely that what you're seeing is a driver issue.
That seems to have solved it. I never used any mods so who knows what was wrong, but I did a clean install and it seems to be working fine.
Reply With Quote
  #13  
Old 04-07-2010, 11:56 PM
Kruztee's Avatar
Kruztee Kruztee is offline
Elite
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 472
Default

Quote:
Originally Posted by chk_ngts View Post
That seems to have solved it. I never used any mods so who knows what was wrong, but I did a clean install and it seems to be working fine.
ah, good to hear =)
Reply With Quote
  #14  
Old 04-08-2010, 06:24 AM
Valgor Valgor is offline
Elite
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 600
Default

Quote:
Originally Posted by Shadow View Post
Yes rtx is the uncompressed format. Sounds like the driver is telling the game that it doesn't support compressed textures for some reason.
Do you suggest disabling compressed textures to see how the game will behave?
Reply With Quote
  #15  
Old 04-09-2010, 09:40 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,977
Default

If you specifically turned it off, I think it would work just like it is right now for you. I would just leave the auto build textures thing off.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, & Din's Legacy
Patreon
Reply With Quote
  #16  
Old 04-12-2010, 08:03 AM
Valgor Valgor is offline
Elite
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 600
Default

Just for the heck of it, I moved the Assets folder created by autoBuildTextures away from the \ProgramData\DinsCurse folder, to see what would happen...
I ended up with the Main Menu full of placeholder textures (the white one with the red 'x' across it). Moving the Assets folder back to its original position solved that problem,
so I guess it's now official : The game doesn't want to use compressed textures anymore, at least while it's running on my system.

Disabling/re-enabling the use of compressed textures in-game had no impact whatsoever, just as Shadow predicted.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.