Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Kivi's Underworld > Kivi's Underworld game
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-30-2008, 04:07 PM
gosthrider gosthrider is offline
Amateur
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default assets001 modification

Hi there!

I'm working on a French translate of the "loc" folder, but I'm stuck with a big problem.
I did unzip the "assets001.zip", work with the loc files, zip back my Assets001 folder and then try to launch the game... Without success
The game crash at start "Couldn't find Database /database.dbl"

Actually the file is in the right place, so I guess the program don't recognize my new assets001.zip as a valid one. Maybe some compression issues ???

Please help would be appreciate, as I'm not able to correct the translation in the items.trn file for example. (need to see in game how it goes)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2008, 08:55 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,018
Default

It could be that it can't read the zip, but more than likely you zipped everything from the wrong place. You don't want the asset001 folder in the zip. You want to go into that directory, highlight all of the subdirectories (like Database and Loc), and zip them.

If you want to release this at a later time, you don't want anything in your zip except Loc though.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, & Din's Legacy
Patreon
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2008, 11:29 AM
DetlevH's Avatar
DetlevH DetlevH is offline
Champion
 
Join Date: Jun 2008
Location: Germany
Posts: 132
Default

Just post your zip file here and i'll tell you what's wrong in there.
__________________
Best regards,

Detlev
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2008, 04:00 PM
gosthrider gosthrider is offline
Amateur
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by Shadow View Post
You don't want the asset001 folder in the zip. You want to go into that directory, highlight all of the subdirectories (like Database and Loc), and zip them.
Thanks a lot ! It works much better this way
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.