Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Drox Operative > Drox Operative bugs
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 02-20-2014, 02:22 PM
XainiX XainiX is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Default

When i read that the demo might have the problem to
i downloaded the Drox Operative demo and the problem is there to, so its not only steam.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-20-2014, 02:23 PM
Tuidjy's Avatar
Tuidjy Tuidjy is offline
Elite
 
Join Date: Jun 2012
Location: La La Land (California)
Posts: 847
Default

When I get home, I will. And if I cannot go back, I'll mutter dark curses in your general direction
__________________
No good deed goes unpunished...
Reply With Quote
  #13  
Old 02-24-2014, 03:26 AM
FelixGold FelixGold is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
Default

Just wanted to register here and say I am having the same problem when I am trying to run the Demo.

I have an Nvidia 560 with the latest drivers, 8 gigs of ram, and an AMD FX-8150 eight core processor, with Windows 7 64 bit.

Hopefully there will be an answer to this soon before the steam sale ends.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-24-2014, 03:08 PM
FelixGold FelixGold is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
Default

Any update on this?
Reply With Quote
  #15  
Old 02-24-2014, 03:49 PM
polypusher polypusher is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Default

I'm getting a similar problem on my gaming laptop. When I start the game I get a black screen and a mouse cursor. I can hear shooting and exploding sounds.

Win7 64bit
NVIDIA GeForce 640M w/ Latest drivers

I tried the soundinit modification upthread and no luck fixing the problem.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-24-2014, 04:04 PM
Tuidjy's Avatar
Tuidjy Tuidjy is offline
Elite
 
Join Date: Jun 2012
Location: La La Land (California)
Posts: 847
Default

Mine works. Win7, 64bit, I updated my drivers on Friday. I could try installing the latest demo distribution...
__________________
No good deed goes unpunished...
Reply With Quote
  #17  
Old 02-24-2014, 04:33 PM
polypusher polypusher is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Default

Someone at gamerswithjobs suggested I try deleting the User folder in the Users/myusername/AppData/DroxOperative folder. I was skeptical but it totally worked for me.
Reply With Quote
  #18  
Old 02-24-2014, 05:54 PM
Bluddy Bluddy is offline
Legend
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,003
Default

Quote:
Originally Posted by Tuidjy View Post
Mine works. Win7, 64bit, I updated my drivers on Friday. I could try installing the latest demo distribution...
OK great. What's your RAM and CPU (Intel/AMD) configuration?
__________________
Mods: DC Balance UI | DoP UI | Drox Guild Time Silence | DL Texture | Join our Discord!
Reply With Quote
  #19  
Old 02-24-2014, 06:12 PM
Tuidjy's Avatar
Tuidjy Tuidjy is offline
Elite
 
Join Date: Jun 2012
Location: La La Land (California)
Posts: 847
Default

I am not sure about the RAM, I'll check tonight. The CPU is some Intel i7, and I'll check the flavor later as well.
__________________
No good deed goes unpunished...
Reply With Quote
  #20  
Old 02-24-2014, 06:20 PM
FelixGold FelixGold is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by polypusher View Post
Someone at gamerswithjobs suggested I try deleting the User folder in the Users/myusername/AppData/DroxOperative folder. I was skeptical but it totally worked for me.

I tried this but no go for me, attempted it twice.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.