Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Drox Operative > Drox Operative modding
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-03-2014, 06:14 PM
zdeno84 zdeno84 is offline
Amateur
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
Default MOD request - Inventory screen stops in-game time

Hi Everyone,
does anyone know if there is or how to create a mod which will force the game to pause whenever inventory screen is open? Similar to as if you open Relation or quest screens.
I know there is difference between these, but it would be nice to have opportunity to go through all those items you find w/o stressing about what's going on in the game.
Thanks a lot for ideas.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2014, 08:15 PM
Yindo Yindo is offline
Champion
 
Join Date: May 2013
Posts: 148
Default

You can hit P for pause and still do stuff like look at inventory and move gear around, or add stats on the character screen. Works on the planet screen too. When you unpause the game, items you equipped will take the regular time to be usable.

There is a mod that speeds up the time it takes to identify an item. That is fairly useful if you are an impatient person like me.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-04-2014, 03:40 AM
zdeno84 zdeno84 is offline
Amateur
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 8
Default

well, feel a bit dumb now.
my only excuse is this game got me so hooked up I am unable to think straight.
Thanks for the hint, going to put it in use in this very minute.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-04-2014, 05:13 AM
Yindo Yindo is offline
Champion
 
Join Date: May 2013
Posts: 148
Default

Quote:
Originally Posted by zdeno84 View Post
well, feel a bit dumb now.
my only excuse is this game got me so hooked up I am unable to think straight.
Thanks for the hint, going to put it in use in this very minute.
Nah, there is so many different tricks, keys and things you can click on. Some is undocumented so just a matter of finding it.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-10-2014, 08:25 AM
deogo deogo is offline
Amateur
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 10
Default

there is a way to mod this very easy, but actually it's much easier to use pause button - i have it on 'space' and use quite often
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.