Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Old > Din's Curse BETA
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-05-2010, 07:52 AM
Twotricks Twotricks is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 9
Default Multiplayer bug

Here is a small bug i found in multiplayer:

When certain zone is selected. Let say USA West. Supposedly you didnt find no games there or for what reason you want to change zone. Either though you are given option to change it to another. It stays on USA WEST. Only restarting game fixes this.

Hope this helps.
________
AVANDIA LAW

Last edited by Twotricks : 09-02-2011 at 11:07 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-01-2010, 06:20 PM
Kruztee's Avatar
Kruztee Kruztee is offline
Elite
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 472
Default

I'm not sure whether this bug is just cosmetic or not, since there just aren't enough multiplayer games going on for me to check. It is still present in v0.906 though.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2010, 10:35 PM
Kruztee's Avatar
Kruztee Kruztee is offline
Elite
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 472
Default

... and still present in 0.907
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.