Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Old > Din's Curse BETA
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-08-2010, 03:52 AM
stuartpierce stuartpierce is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
Default 1st Crash

I just had my first crash to the desktop. Patched to 901 earlier today. I was in the middle of a battle and boom. I don't see any .log or .dmp files, so I'm not sure how to get you anything useful. This is under Windows 7 64-bit.

I see an Event 1000 Application Error:
Faulting application name: DinsCurse.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4b6f3756
Faulting module name: DinsCurse.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4b6f3756
Exception code: 0xc000000d
Fault offset: 0x00280f54
Faulting process id: 0x1174
Faulting application start time: 0x01caa885a2544f26
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Din's Curse\DinsCurse.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Din's Curse\DinsCurse.exe
Report Id: de625ce9-1484-11df-b400-001e8c0b08c6

followed by Event 4096 VsJITDebugger:
An unhandled win32 exception occurred in process #4468. Just-In-Time debugging this exception failed with the following error: The process ID is invalid.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2010, 09:32 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,444
Default

Do you remember what monsters you were fighting?
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2010, 12:46 PM
stuartpierce stuartpierce is offline
Amateur
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
Default Sorry, no

Sorry, no. There were about 3 different kinds, and I had a summoned chaos lord helping me. Maybe amorphs and scavengers were there, but I'm not sure.

Stuart
Reply With Quote
  #4  
Old 02-08-2010, 03:15 PM
derailed derailed is offline
Amateur
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 13
Default

just had my first program crash aswell. on the new patch. same deal as stuartpierce, windows 7 64bit.

I didn't take note of the error though. dur. I was just fighting an imp or something, regular small enemy. nothing special going on at all
Reply With Quote
  #5  
Old 02-09-2010, 12:00 AM
Cadfan Cadfan is offline
Elite
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 307
Default

I crashed the game. I was fighting sand amorphs, and I think there was an orc somewhere on screen. There were a LOT of amorphs, and I was casting Blight.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-09-2010, 05:57 AM
Lyranaar Lyranaar is offline
Expert
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 75
Default

Another different crash situation here:

If a player always played Multiplayer Client so far and therefore never generated a world, the game crashes when clicking on Singleplayer and Load existing world. Disabling the option perhaps would solve this if world files are missing (for which reason whatsoever).
Reply With Quote
  #7  
Old 02-09-2010, 09:43 AM
Aganazer Aganazer is offline
Champion
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 146
Default

I had my first crash last night. It froze up on my computer with no error message to report. We were fighting those little chubby guys that break up into babies when you kill them (forget the name). My wife was throwing fireballs at them. The server computer froze up and I couldn't even move the mouse pointer. I closed the application with the task manager. I was pleasantly surprised at how little progress was lost upon reentry. Good job on the regular saves!

This is my first crash in the 20+ hours I've played so I'm still impressed at the game's stability.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-10-2010, 02:03 AM
Iane Iane is offline
Expert
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 29
Default

I've had the game crash with no log file - game froze and dropped to desktop - I was fighting a Ragnar and sprite and cast Blight at the time
Reply With Quote
  #9  
Old 02-10-2010, 10:09 PM
getter77 getter77 is offline
Champion
 
Join Date: Oct 2009
Location: GA, USA
Posts: 173
Default

Just had a really bad crash, relatively terrifying as it is a new'ish machine and one I've never encountered before:

-Hard crashin' BSOD "Clock interrupt" when killing a blade trap on d lvl 1 with a new character. It froze...then totally died along with my general doings...reboot went ok else I wouldn't be here now.

Win 7 64 4 GB RAM i7-860

So...is this the kinda thing that can just randomly happen, or are there steps I need to take in terms of checking stuff on my end/waiting for the next patch to be safe?
__________________
Brian Emre Jeffears
Aspiring Designer/Programmer/Composer
in training
Reply With Quote
  #10  
Old 02-11-2010, 09:30 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,444
Default

I believe I have tracked down this bug and fixed it for version 0.902.

As for the BSOD, in general it's really hard for an app to cause a BS. Usually ,but not always, it's driver related.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.