Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Din's Curse > Din's Curse bugs
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-18-2011, 01:45 PM
Scourge Scourge is offline
Amateur
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Default Sound Problem (Demon War)

Greetings and hello, I just bought the game, and ah well, its pretty fun. However... I have no sound.

When playing the Demo I had no problem at all and everything worked fine, but now there is no sound.

I updated my audio drivers already and changed the in game audio as well, so far no luck.

My only last guess is to mess in the ini or config cfg, if there is anything like that.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2011, 03:03 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,442
Default

There shouldn't be anything different between the demo and the main game sound related, except that the main game has more sounds included. So it's really strange that you would have a problem in one and not the other.

If you are in windows, I suppose one of the sound dlls could have been corrupted or left out in the install, so you could try uninstalling and installing again.

There is a cfg file called user.cfg which will be in:

Vista/Win7 - C:\Users\YOUR USER NAME\AppData\Local\DinsCurse\User
XP - C:\Documents and Settings\YOUR USER NAME\Local Settings\Application Data\DinsCurse\User
Mac - /Users/YOUR USER NAME/Library/Application Support/DinsCurse/User
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2011, 03:05 PM
Scourge Scourge is offline
Amateur
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Default

Setting
Code:
s_initSound 0
to 1 fixed it. I got sound now. Woo!

All happy now. ^^
Reply With Quote
  #4  
Old 03-18-2011, 03:09 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,442
Default

Well that would do it. I have no idea why that would be set to 0 though.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
  #5  
Old 03-18-2011, 03:53 PM
Scourge Scourge is offline
Amateur
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
Default

Beats me as well. Still, its working now.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.