Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Zombasite > Zombasite
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-11-2015, 03:23 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,266
Default Zombasite patch 0.909

Patch 0.909 of Zombasite is available over on the Zombasite patch page. Changes can be read here. This patch adds several new quests, clans can now complement/insult others, adds more new events, and fixes a bunch of other minor issues.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, & Zombasite
Reply With Quote
  #2  
Old 12-11-2015, 07:24 PM
Professor Paul1290 Professor Paul1290 is offline
Expert
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 71
Default

Big problem.

For me the attack button is treated as a melee attack button regardless of the weapon type equipped.
My character keeps running up to enemies to shoot them point blank.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-11-2015, 07:52 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,266
Default

What class? Do you mean just the normal attack skill? Are you pressing 1, left clicking, or right clicking?
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, & Zombasite
Reply With Quote
  #4  
Old 12-11-2015, 08:28 PM
Professor Paul1290 Professor Paul1290 is offline
Expert
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by Shadow View Post
What class? Do you mean just the normal attack skill? Are you pressing 1, left clicking, or right clicking?
It's a Trickster/Hunter hybrid.

I tried pressing one, left clicking, and assigning it to right click. I haven't been able to find a workaround.


EDIT:
Also the attack slot has the "blade" icon rather than the "bow" icon if that helps.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-11-2015, 11:23 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,266
Default

Ok, I just posted patch 0.910 (here and Steam) that fixes this issue.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, & Zombasite
Reply With Quote
  #6  
Old 12-11-2015, 11:45 PM
Caal Caal is offline
Elite
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 307
Default

Compliment text needs fixing.
Attached Images
File Type: jpg ss0000.jpg (77.8 KB, 4 views)
Reply With Quote
  #7  
Old 12-12-2015, 12:14 AM
Crisses's Avatar
Crisses Crisses is offline
Elite
 
Join Date: Jan 2011
Location: Middletown, NY
Posts: 613
Default

Quote:
Originally Posted by Caal View Post
Compliment text needs fixing.
Same for ClanGoodFirstCompliment3....
Reply With Quote
  #8  
Old 12-12-2015, 12:19 AM
Crisses's Avatar
Crisses Crisses is offline
Elite
 
Join Date: Jan 2011
Location: Middletown, NY
Posts: 613
Default

I ended up in pretty much a stalemate today. Zombie infection level 2, 3.5dps poison, level 8 rogue, so I'd last maybe a minute or less without either a health potion or hugging a healthstone. I got home, thank goodness -- and sent EVERYONE in my clan (like 5 ppl) out to hunt potions. All I was able to do is heal, run through the portal, maybe kill a few non-zombies if I could find any, and run back. I had 2 potions left. I managed to be bored for the time it took for my clan to come back with health potions and used my higher level ones which DID cure me.

I'm not sure whether the intent is grounding the character who gets a Z-2 infection. If so, good job.

Oh, while grounded I did stop 1 town attack. How convenient.

Now after some adventuring I have Z-1....argh. lol
Reply With Quote
  #9  
Old 12-12-2015, 12:40 AM
Professor Paul1290 Professor Paul1290 is offline
Expert
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by Shadow View Post
Ok, I just posted patch 0.910 (here and Steam) that fixes this issue.
That did the trick!
Reply With Quote
  #10  
Old 12-12-2015, 11:40 AM
Caal Caal is offline
Elite
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 307
Default

Don't know if this is a bug or not, but I was one quest away from an adventurer victory. There was only one other clan besides me around, and neither of us had any available quests. I waited for about 15 mins to see if that last quest would suddenly appear (like it sometimes does in Dins), but all that did was burn clan food and generate more quests, with the mandatory quests remaining at one more than were actually available. I finally had to kill off the other clan to end that game, but it would have been good to have the adventurer victory option also.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2016 Soldak Entertainment, Inc.