Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Din's Curse > Din's Curse game
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-17-2016, 08:15 PM
rareloot rareloot is offline
Amateur
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 8
Default Way to change screen refresh rate?

I use a CRT monitor, but it flickers and does other annoying things if I use the refresh rate of 60, so I was wondering if there's a way to specify another refresh rate for Din's Curse in the config file or something?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2016, 10:46 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 8,267
Default

You can change it on the advanced graphics options screen assuming your monitor can do higher refresh rates with the current screen resolution.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, & Zombasite
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-2016, 05:36 PM
rareloot rareloot is offline
Amateur
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 8
Default

Thanks for the response! Somehow missed that.

This also worked: I chose the correct resolution BEFORE launching the game, and also disabled Steam overlay.

Great game by the way! I'll have to check out some others by Soldak after I've played this one more.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2016 Soldak Entertainment, Inc.