Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Depths of Peril > Depths of Peril bugs
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-08-2008, 07:00 PM
Kruztee's Avatar
Kruztee Kruztee is offline
Elite
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 472
Default Display resolution

On my notebook running Vista with a GeForce Go 7600, I play the game at 1440x900 with no problems except that once in a while (maybe 1 in 5 times I start the game) the resolution is all messed up like this:

I can just exit the game and restart it and normally after 1 or 2 tries it's fine. This only seems to happen with Depths of Peril. It could just be an incompatibillity with either Vista or the graphics driver, but I thought that I'd post anyway just to pass on the info.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2008, 09:45 AM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,442
Default

That's just weird. I've never seen that one before. I would guess that's a driver issue off hand, but I'll look at the code and see if I can find anything that might cause such a thing.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.