Soldak Home   Drox Operative   Din's Curse   Depths of Peril   Zombasite  

Go Back   Soldak Entertainment Forums > Depths of Peril > Depths of Peril game
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-14-2008, 01:34 PM
ShaggyMoose's Avatar
ShaggyMoose ShaggyMoose is offline
Elite
 
Join Date: Dec 2007
Location: Back in Sydney!
Posts: 456
Default Cutoff for low level "story" quests?

Every time I start a new land, the warmaster is asking me to "kill Volkail's (sp?) scout", a level 2 mission. Finish this, you get the "kill an army of vile torva's" level 4 mission. In the context of a level 20 character, these just don't make sense. Any chance of cutting out the story missions you have already done, or at least restart them a level matching your character?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2008, 01:56 PM
Delve Delve is offline
Elite
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 606
Default

If you play on a higher difficulty world (I think you have to have a lvl 25 character to get the second difficulty, but I'm not sure) you'll get the same quests, but they'll be higher level.
__________________
//TODO: Insert witty one-liner here.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2008, 03:05 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,442
Default

You can skip the story quests if you have solved them before in your current difficulty. The reason why it starts back at the beginning is so that those people that want to kill the bosses or solve the other quests again can and those that don't want to can just skip the quests.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
  #4  
Old 01-14-2008, 03:35 PM
ShaggyMoose's Avatar
ShaggyMoose ShaggyMoose is offline
Elite
 
Join Date: Dec 2007
Location: Back in Sydney!
Posts: 456
Default

Okay, say you finished three of the story quests in one world. Does this mean the fourth quest will be available in the next world, or do you have to do quests one to three again?

I always seem to see "kill scout", "kill torvas", "hide gravestones" every world, but I am not sure what the next story quest is.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-14-2008, 03:48 PM
SamMcMackin SamMcMackin is offline
Champion
 
Join Date: Jan 2008
Location: Minnesota
Posts: 107
Default

When you complete a story quest you never have to do it again on that same difficulty ever again if you don't want to. When you highlight a quest completed in a previous world there should be "Accept" "Skip" "Cancal" Just hit the skip button!
__________________
ChickenFeathers, Level 8x Warrior, Leader of Raven's Nest.
I did it, I found out how to rename them!!
Click here to find out how.

Want to know how to change your covenant's icon?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-14-2008, 03:50 PM
Shadow's Avatar
Shadow Shadow is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Dallas, TX
Posts: 9,442
Default

Quote:
Originally Posted by ShaggyMoose View Post
Okay, say you finished three of the story quests in one world. Does this mean the fourth quest will be available in the next world, or do you have to do quests one to three again?

I always seem to see "kill scout", "kill torvas", "hide gravestones" every world, but I am not sure what the next story quest is.
It will start with the kill scout quest, but you will have a skip option. Same thing with the next 2 quests. So you can skip up to the 4 quest in your example.
__________________
Steven Peeler
Designer/programmer
Depths of Peril, Kivi's Underworld, Din's Curse, Drox Operative, Zombasite, Din's Legacy, & Drox Operative 2
Patreon
Reply With Quote
  #7  
Old 01-14-2008, 03:51 PM
SamMcMackin SamMcMackin is offline
Champion
 
Join Date: Jan 2008
Location: Minnesota
Posts: 107
Default

You even skip the final quest in the story! I'm not sure why you would do that...
__________________
ChickenFeathers, Level 8x Warrior, Leader of Raven's Nest.
I did it, I found out how to rename them!!
Click here to find out how.

Want to know how to change your covenant's icon?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-14-2008, 03:57 PM
ShaggyMoose's Avatar
ShaggyMoose ShaggyMoose is offline
Elite
 
Join Date: Dec 2007
Location: Back in Sydney!
Posts: 456
Default

Ah, thanks Sam & Steven. I actually noticed this before but the purpose of it never twigged. Duh!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2019 Soldak Entertainment, Inc.